IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Успехът на Ди Каприо се дължи на неговата майка

14 януари 2014 14 46

Актьорът споделя, че именно тя е била човекът, който го е подкрепил още на 12-годишна възраст

Леонардо ди Каприо; Снимка: Reuters

Леонардо ди Каприо; Снимка: Reuters

Едва ли някой се съмнява в таланта на Леонардо ди Каприо, който за пореден път бе затвърден вчера по време на церемонията по раздаването на „Златните глобуси“. Звездата спечели отличието за най-добър актьор в комедия или мюзикъл за ролята си във филма „Вълкът от Уолстрийт“.

Макар талантът на актьора да е безспорен, според Леонардо причината, която стои зад неговия успех, е собствената му майка – Ирмелин. Ди Каприо споделя, че именно тя е била човекът, който го е насърчавал да преследва мечтите си да стане актьор, още когато е бил малък.

Зад кулисите на „Златните глобуси“ Леонардо сподели пред Access Hollywood: „Аз нямаше да правя нищо от това, ако не беше заради нея. Тя подкрепи това малко дете, което каза „Искам да бъда актьор“ на 12-годишна възраст, което е абсурдно и ме заведе на всички тези прослушвания. Моята майка е единствената причина да бъда в състояние да правя това, което правя“.

Често 39-годишната звезда е свързван с редица модели, но Леонардо споделя, че личният му живот е зона, в която майка му не се бърка. Дори на въпроса дали Ирмелин иска известният ѝ син да се ожени, актьорът отговаря, че това за нея няма никакво значение.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Фея ( преди 10 години )