IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Порнозвезда стопи восъка в музея на Мадам Тюсо

3 август 2006 13 08

Кралицата на порното Джена Джеймисън стана първата звезда от филмите за възрастни със своя статуя сред елитното восъчно изложение

Порнозвезда стопи восъка в музея на Мадам Тюсо

Вижте как Джена се отнася със своето восъчно копие...тук

Кралицата на порното Джена Джеймисън бе обезсмъртена със своя восъчна статуя в музея на Мадам Тюсо в Лас Вегас.

Джена стана първата порноактриса с восъчен дубликат в цялата 200-годишна история на световноизвестния музей.

Джена, която е родена в Града на хазарта, лично представи статуята си, в присъствието на екзалтирани фенове.

Восъчната фигура на страстната актриса от филмите за възрастни е със естествена големина и е сложена върху имитация на бяла кожа. Джена коленичи върху животинското покривало само по кожени бикини и прикрива гърдите си с ръце. Порнозвездата, естествено е обута с характерните за бизнеса обувки с високи токчета, като в случая са решени в нежен розов цвят.

На статуята са изобразени и всички татуировки на Джена, които са станали нейна запазена марка.

„Това е истинска чест. Страхотно е да съм част от невероятната колекция на Мадам Тюсо, а факта, че съм първата порнозвезда вътре ме прави особено горда“, каза Джена на откриването на статуята.

Фигурата на Джена е сложена точно до експоната на основателя и издателя на Плейбой Хю Хефнър. Вечният плейбой и актрисата, освен че си правят близка компания, са родени и на една и съща дата – 9 април.

„Бизнесът с филми за възрастни вече представлява индустрия за милиарди долари. Джена е най-известната звезда в него и вече се е превърнала в поп икона. Затова смятаме, че присъствието на фигурата й в музея е повече от заслужено“, заявиха от управата на музея.

Вижте как Джена се отнася със своето восъчно копие...тук

КоментариКоментари