IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт сваля Джаред Лето?

15 януари 2014 12 13

Певицата само си поприказва с холивудския актьор и веднага тръгнаха слухове

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт е имала толкова много известни гаджета (например Хари Стайлс, Джейк Гиленхал, Джон Майър, Тейлър Лаутнър и др.), че когато хората я видяха да си приказва с Джаред Лето, те веднага я заподозряха, че флиртува с него.

Няма съмнение, че Джаред е секси и че е доста актуален в последно време. Той и знаменитата блондинка са забелязани да водят задълбочен разговор на афтър партито на списание In Style след церемонията на наградите „Златен глобус“ в неделя вечер, на които той беше удостоен със статуетка.

Вероятно двамата има за какво да си говорят, тъй като Лето се изявява освен като актьор, и като успешен рок музикант с бандата си „30 Seconds To Mars“. Самият Джаред е добавил своя снимка с певицата от същото събитие на страницата си в Instagram с кратък текст: „Аз, златният ми глобус и Тейлър Суифт...“

42-годишният актьор също като 24-годишната певица е имал връзки с известни жени като Камерън Диас. Все пак слуховете за флирта им са доста преувеличени според близките на Суифт. Нейна приятелка споделя, че двамата са само добри познати и че тя просто го е поздравила за победата, но че все пак го намира за горещ.

Снимка: Twitter

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

pipinana ( преди 10 години )
tezi ne gi oznavam az sam si otdavna samo s milia mi Boiko
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар