IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Хемсуърт ще става татко на близнаци

15 януари 2014 14 40

Актьорът и съпругата му ще увеличат семейството си с още двама члена

Крис и Елза; Снимка: Reuters

Крис и Елза; Снимка: Reuters

В края на месец ноември миналата година Крис Хемсуърт и съпругата му Елза Патаки обявиха, че ще станат родители за втори път. Сега двойката разкри друга щастлива новина, а именно, че на бял свят ще се появи не едно бебе, а цели две. Крис и Елза вече имат дъщеря на година и осем месеца, носеща интересното име Индия Роуз.

Звездата от „Бързи и яростни“ разкри новината пред испанското списание HOLA!, в което за пръв път обяви и факта, че отново е бременна. Очаква се Крис Хемсуърт да стане баща за втори път в началото на пролетта. Съпрузите се появиха публично за пръв път след обявяването на новината, че Елза е бременна, по време на филмовите награди „Златен глобус“ в Лос Анджелис миналата неделя (12.01.).

Гордият татко Крис сподели, че семейният му живот е чудесен и той се чувства най-щастлив, когато е с жена си и с малката Индия Роуз. Ето и какво призна звездата: „Да бъдеш баща със сигурност е вид задача. Но най-добрата задача, за която някога съм се надявал. Да бъдеш у дома, да бъдеш със семейството си, за това става въпрос... Това ме кара да се чувствам по-спокоен за работата ми, защото сега има нещо, което е далеч по-важно за мен“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

ЖЖ ( преди 10 години )
С още двама "члена"?! Значи на Хемсуърт ще му станат 3. Не знам за какво са му толкова. Иначе семейството ще се увеличи с двама ЧЛЕНОВЕ.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар