IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Фасбендър и Мадалина Ганеа се появиха ръка за ръка

17 януари 2014 08 22

Двамата вече не крият любовта си

Снимка: Spalsh News

Снимка: Spalsh News

Слухът, че Майкъл Фасбендър ходи с бившата приятелка на колегата си Джерард Бътлър Мадалина Ганеа се оказаха истина. Новата влюбена двойка се появи за първи път на публично място и то ръка за ръка. Двамата се разходиха в родината на Мадалина – Италия и по-точно в столицата на модата – Милано.

Вероятно Майкъл е решил да прекара колкото се може повече време с новата си любима, въпреки че за него периодът в момента е много натоварен, тъй като той беше номиниран за няколко награди, включително и „Оскар“ (за ролята си в драмата „12 години в робство“).

36-годишният британски актьор от немски произход досега не се е появявал публично с нито едно свое гадже. Дори наскоро той сподели в списания, че не е много забавен и че жените не му се лепят, както може би хората очакват.

Колкото до красивата брюнетка, тя стана известна с едногодишната си връзка с Джерард, която беше най-дълга и сериозна за него. Мис Ганеа ще участва в предстоящия филм на Джъд Лоу. Според слуховете тя и Майкъл са се запознали на филмовия фестивал в Торонто през септември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Ganka Peicheva ( преди 10 години )