IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на принц Хари Кресида преживява семейна драма

21 януари 2014 12 53

Вторият баща на мис Бонас вероятно се е самоубил

Кресида Бонас; Снимка: Getty Images

Кресида Бонас; Снимка: Getty Images

Приятелката на принц Хари – Кресида Бонас преживява тежки дни, след като научи за внезапната смърт на втория си баща Кристофър Шоу. Финансистът е бил женен за майката на Кресида – Лейди Мери Гей Кързън между 1994 г. и 2000 г. Кресида започва да живее с г-н Шоу, когато е 11-годишна и медиите считат, че банкерът е имал голямо влияние върху нея, а силното му присъствие е белязало детството ѝ.

Безжизненият Кристофър е намерен от икономката си в дома си миналия петък. Къщата му се намира в непосредствена близост до катедралата Солсбъри в графство Уилтшър. В момента се извършва разследване, за да се изяснят причините за смъртта на мъжа, но полицията подозира, че става въпрос за самоубийство чрез прием на свръхдоза опиати.

Приятелите на 76-годишния бивш бохем са казали, че той е страдал от влошено здраве и от сериозни финансови проблеми.

Бившият търговец е бил сред най-богатите хора в Лондон през 90-те и е бил известен с пищните си соарета, на които редовни гости са били Сър Ричард Брансън и Рупърт Мърдок. До последно г-н Шоу е живял като аристократ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари