IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хефнър иска Марго Роби на корицата на Playboy

24 януари 2014 07 00

Но има очи само за Кристал в живота

Марго Роби, Снимка: Reuters

Марго Роби, Снимка: Reuters

Хю Хефнър успя да привлече едни от най-големите звезди на корицата на списанието си Playboy и сега е хвърлил око на очарователната Марго Роби.

Дамата, която играе съпругата на Леонардо ди Каприо в лентата „Wolf of Wall Street“ („Вълкът от Уолстрийт“) е поредната дама, хванала окото на 87-годишния магнат и той много иска да я види съблечена на страниците на изданието си.

„Винаги сме се стремили да покажем най-популярните актуални звезди за момента, а те се менят от седмица за седмица“, каза милионерът пред Us Weekly.

„Обожавам „American Hustle“. А Леонардо беше много добър в „Wolf of Wall Street“. И момичето, което играе там съпругата му, е страшно хубаво“, издаде Хю. Според него тя няма да бъде никак срамежлива на страниците на Playboy, тъй като в лентата се разголва и участва в някои еротични сцени.

Роби наскоро сподели за една от секс сцените в лентата следното:

„Целият ми гръб беше нарязан от пачките пари. Не е толкова бляскаво, колкото изглежда“.

И макар да е възхитен от красотата на Марго, Хефнер поясни, че има очи само за съпругата си Кристал (27). Скоро магнатът ще празнува първата годишнина от брака си с нея и сподели: „Невероятно е. Това е по-хубаво от всичко, което мога да си представя. Знаете ли, опитах в брака два пъти преди, но няма сравнение с това. Този брак е истински. А да откриеш любовта на тази възраст е забележително“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

pipinana ( преди 10 години )
neto sam s nego , za6toto Boiko ne e takuv , nito sam podernata margo , savsem li4no sam do Boiko, toi si znae i kazva
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар