IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Пайн се учил от Кевин Костнър

24 януари 2014 13 15

Актьорът признава, че е взел няколко съвета и трикове, свързани с актьорството, от своя колега

Крис Пайн; Снимка: Reuters

Крис Пайн; Снимка: Reuters

Съвсем скоро по кината ще се завърти новият филм с участието на красивия синеок актьор Крис Пайн. В продукцията Крис си партнира с Кийра Найтли, за която по-рано сподели, че е очарователна. Друга звезда в „Джак Райън: Теория на хаоса“ е Кевин Костнър.

Първоначално Крис бил много нервен заради съвместната си работа с носителя на „Оскар“, но притесненията му много скоро утихнали. Всъщност синеокият актьор възприел Кевин Костнър като ментор и дори научил някои съвети и трикове, свързани с актьорското майсторство от него.

„Той (Кевин) беше толкова прекрасен и благодатен. Не се е опитвал да ме покровителства. Мисля, че само докато го гледате, вие може да спечелите много. Кевин просто се чувства на място в предната част на екрана. Той е филмова звезда от толкова много време – знае как да го направи. А аз просто гледам“, признава Крис Пайн.

32-годишната звезда похвали също и режисьора на новия си филм – Кенет Брана. Междувременно по време на снимките на шпионския трилър актьорът завързал и добри приятелски отношения с Кийра Найтли, на която се възхищава заради професионалното поведение, което актрисата демонстрира.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари