IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери се облече като Пепеляшка специално за Джон Майър

27 януари 2014 14 35

Звездата смени четири тоалета на наградите „Грами“, но остави най-романтичния за гаджето си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейти Пери смени три различни рокли на наградите „Грами“ 2014, но най-романтичната остави за гаджето си Джон Майър. 29-годишната поп звезда дойде на церемонията в Лос Анджелис в компанията на брат си Дейвид Хъдсън.

Тогава тя блесна в светла рокля от шифон на Валентино, обсипана с щампи на музикални ноти. Малко след това, за сцената, тя облече тъмна рокля, вдъхновена от разпятието. На афтърпартито след наградите, организирано от Sony Music, на което Кейти се събра с Джон, тя носеше светлосиня рокля в стил Пепеляшка.

За много критици това сигурно е моден гаф, тъй като Пери на сцената изглежда истинска тигрица, но очевидно в личния си живот бившата съпруга на Ръсел Бранд е доста по-романтично настроена към момента и явно се вдъхновява от приказките. Според журналистите обаче Кейти може би просто не е могла да си избере една конкретна рокля и затова е сменила няколко.

Това беше сценичният тоалет на певицата; Снимка: Getty Images

С брат си Дейвид; Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

pipinana ( преди 10 години )
tezi negi znaia , az sam si s boiko , bez talkuvania
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар