IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Питър Андре се сгоди

28 януари 2014 06 30

Певецът предложил на половинката си преди раждането без пръстен

Питър и Емили, Снимка: Getty Images

Питър и Емили, Снимка: Getty Images

Питър Андре стана татко за трети път по-рано този месец, а ето, че скоро ще вдигне и сватба. Певецът е предложил брак на майката на новороденото си момиченце – Емили Макдъна в детската стая на детето им.

„Бях шокирана. Той винаги е казвал, че иска да го направим преди да се роди бебето, но аз си мислех, че ще изчака. Бях невероятно щастлива, нямах нужда от пръстен, беше невероятно“, сподели новоизлюпената майка пред британското сп. ОК!

Питър разказа повече подробности за предложението и за реакцията на Емили: „Тя каза: Ти сериозно ли?“ и избухна в сълзи. Беше много емоционално изживяване. Лежахме с часове в детската стая, защото тя е много специална за нас“.

Андре, който има още две деца от брака си с Кати Прайс – Принцес Тиами (6) и Джуниър (9) разкри, че е поръчал специален годежен пръстен, за който е трябвало да изчака шест седмици. Емили също е била търпелива в това отношение и сега не може да му се нарадва. „Толкова е блестящ, обожавам го!“, отсече дамата.

Пред медията гордите родители разказаха и за раждането. Емили е изпитвала толкова силни болки, че е отскубнала част от косата на любимия си.

„Гордея се със себе си, че успях да мина през това. Отскубнах доста от косата на Питър, но той си има така или иначе много. Бях толкова щастлива, че момиченцето ми е здраво, тя е невероятна. Гледах я и се питах: „Как сме успели да направим това?“, каза Емили, а Питър добави, че се е разплакал от умиление.

Двамата все още избират име на бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари