IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гомес излиза с по-млада версия на Бийбър

30 януари 2014 06 31

Тейлър Суифт сватосала приятелката си с Остин Махоун

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тейлър Суифт и Селена Гомес са приятелки открай време. И докато дългогодишната звезда на Дисни търси съвети за момчетата от Кейти Пери, както неотдавна сама призна, изглежда оставя 24-годишната си дружка да ѝ намира гаджета. Изпълнителката на „I Knew You Were Trouble“ е отворила своята черна книжка и ето, че Гомес вече излиза с певеца Остин Махоун.

„Те определено се виждат“, издаде приятел на 17-годишния младеж, наричан „новият Джъстин Бийбър“, пред Us Weekly.

Остин и Селена са посетили заедно концерт на 24 януари и макар да се измъкнали поотделно, после са се озовали в една кола, пише медията.

Гомес е на 21 години, но изглежда възрастовата разлика не я притеснява. Все пак и Бийбър бе по-млад от нея с две години. В началото на месеца тръгнаха слухове, че тя се е събрала с Джъстин, но той успя да се забърка в няколко скандала и дори бе арестуван за вандализъм, след като хвърли яйца по имота на съседа си, което накара Селена да се отдръпне от него. В медиите излезе и доста груб разговор помежду им под формата на SMS-и, в който звездите се обиждат по грозен начин и канадецът ѝ обяснява, че е приключил с нея и че тя е известна единствено заради него.

Остин, Снимка: Reuters

Гомес може и да е разбрала най-накрая, че Джъстин няма да се промени и затова е решила да опита с неговата по-млада версия в лицето на Остин, който ѝ е бил препоръчан от самата Тейлър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари