IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато отрича да се е сгодила

1 февруари 2014 07 00

Въпреки това певицата не крие, че е много влюбена в гаджето си Уилмър Валдерама

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Говорителят на Деми Ловато отрече тя да се е сгодила за гаджето си – актьора Уилмър Валдерама, въпреки че тя се появи с подозрителен пръстен на безименния си пръст. Освен това бившата звезда на „Дисни“ публикува цяла любовна тирада на страницата си в социалната мрежа Twitter, в чест на 34-ия рожден ден на Уилмър.

21-годишната изпълнителка на хита „Heart Attack“ написа: „Той е най-веселият, най-вдъхновяващият и най-невероятният човек, когото познавам. Той ми помогна да премина през най-тъмния етап от живота ми, за да внесе светлина в него. Мисля, че никога не съм била по-щастлива! Честит рожден ден!“

Към това откровение тя е пуснала серия цветни снимки на себе си и Валдерама и е добавила емотикони със сърчица.

Слуховете за техния годеж циркулират в медиите от декември миналата година, след като Уилмър е забелязан да купува пръстен за гаджето си в Tiffany & Co. Очевидец тогава каза, че бижуто е изглеждало като годежен пръстен.

Двойката е официално заедно от една година, но двамата са излизали за кратко и през 2010 г., (малко след като Деми скъса с Джо Джонас). След това Ловато две години се лекуваше от „емоционални и хранителни проблеми“, свързани най-вече с наркотичната ѝ зависимост и с болестта булимия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари