IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс празнува рождения си ден с гаджето си Кендъл Дженър

3 февруари 2014 06 30

Въпреки че често сменя гаджетата си, певецът не бил сваляч, а него го зарязвали

Кендъл и Хари; Снимка: Splash News

Кендъл и Хари; Снимка: Splash News

Звездата от One Direction Хари Стайлс реши да прекара малко повече време с половинката си Кендъл Дженър и да отпразнува с нея рождения си ден. На 1 февруари младежът навърши 20 години, като се усамоти със сестрата на Ким Кардашян в имението на баща ѝ в Калифорния, струващо 5 млн. долара, пише Sunday People.

„Татко ѝ Брус има уникална къща за 5 млн. долара, която предлага невероятна гледка. Кендъл имаше огромно желание да направи рождения ден на Хари незабравим. Имението е идеално да останат насаме и да прекарат повече време заедно. Също така е и перфектно за малко парти със сестрите ѝ“, каза източник пред медията.

Стайлс, който ще отпразнува още веднъж юбилея си в Лондон по-късно този месец, излиза отскоро с Кендъл, след като имаше няколко последователни романса с доста известни млади дами. Въпреки това братовчед му твърди, че той не е някакъв плейбой и сваляч, а всъщност той е зарязваният.

„Хари е този, който бива зарязван. Той не е лошото момче, което разбива сърца. Той е зарязваният! Има огромно сърце, което не му позволява да скъса с момиче. Прекалено е мил. Дали Тейлър Суифт скъса с него? Няма да кажа.“, заяви Бен Селей.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари