IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Филип Сиймор Хофман е открит мъртъв в дома си

3 февруари 2014 07 55

Вероятната причина за смъртта на актьора е свръхдоза хероин

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Филип Сиймор Хофман е намерен мъртъв в неделя, в дома си в Манхатън, Ню Йорк. Най-вероятната причина за смъртта на 46-годишния актьор е свръхдоза наркотици.

В официалното изявление на опечаленото му семейство към феновете му се казва: „Ние сме опустошени от загубата на нашия любим Фил и оценяваме проявата на любов и подкрепа, която получихме от всички вас. Това е трагична и внезапна загуба и ние се надяваме да уважите правото ни на личен живот през това време на траур.“

Хофман е открит сам в банята си към 11:30 часа на обяд. През май 2013 г., носителят на „Оскар“ (той получи най-престижната награда през 2005 г. за ролята си на писателя Труман Капоти в лентата „Капоти“) беше влязъл в клиника за лечение на хероинова зависимост, след като 23 години е бил чист.

Хофман е баща на три деца. Той има две дъщери и един син от дизайнерката на костюми Мими О'Донъл. Последната роля на актьора е в поредицата „Игрите на глада“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари