IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клубовете в Ню Йорк затварят вратите си за Линдзи

4 февруари 2014 07 00

Охраната не я пуска да влиза в тях

Линдзи Лоън, Снимка: Reuters

Линдзи Лоън, Снимка: Reuters

Линдзи Лоън бе засрамена и шокирана, след като през последните няколко дни клубове в Ню Йорк отказаха да я пуснат да се забавлява в тях. Миналия петък (31.01.14), актрисата била силно изненадана, след като охраната на известно нощно заведение не ѝ разрешила да влезе.

Няколко други клуба също игнорирали звездния ѝ статус и затворили вратите си за нея. Нощният живот по заведенията за Лоън станал доста ограничен, след като дни по-рано тя вдигна врява в друг клуб, че коженото ѝ палто е било откраднато. По-късно се оказа, че то е било прибрано от спортиста Сидни Райс, който бил на същата маса и го намерил захвърлено под нея. Той го прибрал и на другия ден го върнал на актрисата.

„Тя стоеше пред охраната на вратата напълно изненадана, че не я пускат да влезе, Определено беше разстроена. Обърна се и погледна приятелите си силно засрамена“, каза източник пред New York Post относно преживяването на звездата миналия петък.

По-късно Линдзи се опитала да купонясва в друго заведение – Up & Down – където често могат да бъдат забелязани Райън Фелипе, Бар Рафаели и Парис Хилтън. Но и там ударила на камък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари