IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Много стилисти не харесват Майли Сайръс

4 февруари 2014 13 25

Те смятат, че певицата е „повърхностна“ и трудно се решават да работят с нея

Майли Сайръс; Снимка: Getty

Майли Сайръс; Снимка: Getty

Майли Сайръс е доста противоречива личност. Много хора я харесват, а други откровено я мразят. Явно и доста стилисти имат резерви към певицата. Всъщност много от тях не харесват Майли и трудно се решават да работят с нея, защото смятат, че тя е „повърхностна“.

Скандалната звезда се появи на корицата на пролетно-лятното издание на списание Love. В откровено изявление стилистката на фотосесията Кати Гранд споделя: „В началото не бях сигурна за Майли. Много хора не са. Беше трудно да се заемат дрехи за снимките. Доста хора, които уважавам, не искаха да се включат. Те мислеха, че има нещо повърхностно в нея – дори опасно.“.

В крайна сметка, въпреки спорния образ на 21-годишната певица, стилистката успяла да уреди дрехи от най-новите колекции на световноизвестни марки като Miu Miu, Marc Jacobs, Ulyana Sergeenko и Vivienne Westwood. Макар напоследък Майли да носи твърде малко дрехи по себе си, интересен факт е, че големи имена в модата като Roberto Cavalli, Donatella Versace и Marc Jacobs искат да работят с нея.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари