Тя е сред най-горещите жени на Холивуд и нищо чудно, че медийният магнат Хю Хефнър иска да я види на корицата на списанието си Playboy. 23-годишната Марго Роби обаче, категорично отказа да се появи гола в медията.

„Семейството ми преживя достатъчно“, каза дамата, станала звезда покрай участието си в блокбъстъра с Леонардо ди Каприо „Вълкът от Уолстрийт“. Точно там австралийката се снима в някои голи сцени, които са грабнали вниманието на Хю и той неотдавна сподели интереса си към актрисата, която би била перфектна за поредния брой на мъжкото му издание.

Още по темата

Въпреки че му отказа, Марго заяви, че не съжалява за своето разголване в лентата на Скорсезе. „Когато стана на 50, ще мога да погледна назад и да възкликна: „Вижте колко добре е изглеждала мама“, сподели актрисата пред Sydney's Daily Telegraph.

Роби призна, че е изглеждала толкова добре на екран, благодарение на грижите на гримьори и стилисти. „Имаше цял екип, който се погрижи да изглеждам така. Не всичко е моя заслуга. И изядох един ябълков пай предната вечер, така че не ме питайте за съвети за диета. Просто трябва да има екип, който да ви маже с олио и да ви гримира и вие ще изглеждате фантастично“, каза дамата.