IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс стана брюнетка

10 февруари 2014 07 47

Поп звездата боядиса в тъмно русата си коса

Снимка; Twitter

Снимка; Twitter

Блондинките може да са по-харесвани и да се забавляват повече, но това явно не притеснява Бритни Спиърс, която замени русия цвят на косата си с шоколадово-кафяв.

32-годишната поп звезда стана известна със своята буйна и дълга златисторуса коса, която си е нейна запазена марка. Преди две години, (когато беше съдия в шоуто „X Factor“) обаче, тя беше минала към лагера на брюнетките, но за кратко, а след това отново се изруси. Сега тя пак е променила цвета на косата си към по-тъмно и е публикувала своя снимка в профила си в Twitter.

Бритни явно се колебае и не може да реши дали тъмният цвят не ѝ отива повече. На кадъра мис Спиърс е написала: „Подправете своя „Свети Валентин“ с аромата „Naughty & Nice“. Това всъщност е начинът на певицата да промотира своите два нови аромата „Naughty Remix“ и „Nice Remix“.

Съдейки по реакцията на нейните последователи и фенове в социалната мрежа, новите парфюми вече са добре приети, а същото важи и за версията Бритни-брюнетка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари