IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара бе разчленена за реклама на мебели

11 февруари 2014 07 00

Звездата заприлича на момиче в шоу на маг, тъй като тялото ѝ се раздели на части

София Вергара; Снимка: Reuters

София Вергара; Снимка: Reuters

София Вергара шокира феновете си като постна снимка, в която се вижда как тялото ѝ е разчленено. На кадъра сякаш комедийната актриса участва в шоу на някой маг, който показва познатия номер, в който тялото се разрязва и кутиите се разделят, като от единия край се вижда главата, а от другия – краката. В случая на помощ е дошъл Фотошопът, а София си е цяла целеничка, тъй като няколко часа по-късно бе снимана от папараците по време на шопинг тур.

Оказва се, че кадърът е част от рекламната кампания на фирмата за мебели Rooms To Go, която е наела звездата, за да даде тласък на продажбите ѝ.

Това е поредната кампания, в която участва 41-годишната актриса от „Модерно семейство“, като тя се снима още за марките CoverGirl, Diet Pepsi, K-Mart, Comcast, State Farm, Buca di Beppo и Synthroid.

Снимка: WhoSay

По-рано миналата седмица Вергара се появи в шоуто на Елън ДеДженеръс, където бе изненадана от мъжки стриптийзьор и разкри повече подробности за годеника си Ник Лоеб.

На спекулациите, че двойката планира три сватби, София каза: „Ужасно е, защото откакто тази новина излезе, семействата ни са много развълнувани и вече си избират тоалети и се чудим какво да правим“. Звездата добави, че е доста разочарована, понеже трябва да обясни на роднините си, че това са само слухове. „Не съм планирала още нищо“, заяви актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари