IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дакота Джонсън смята, че Анастейша е скучна

14 февруари 2014 06 31

На актрисата не ѝ допада, че героинята ѝ се вълнува от английска литература

Снимка: сп. Elle

Снимка: сп. Elle

В скорошно интервю за списание актрисата Дакота Джонсън заяви, че е безсрамна и че секс сцените, в които трябва да участва в екранизацията на романа „Петдесет романса сиво“, не я тревожат. Дамата играе главната женска роля – а именно студентката Анастейша Стийл, която се влюбва в перверзния милиардер Крисчън Грей (в чийто образ на екрана влиза Джейми Дорнан).

„Докато вляза в главата на героинята, в пространството на Ана, трябваше да чета много. Тя изучава английска литература, което за мен е доста скучно“, сподели 24-годишната дъщеря на Мелани Грифит.

Актрисата издаде, че преди да започнат снимките, е имала известни страхове за ролята, но сега се вълнува много.

„Беше много забавно и креативно преживяване. Мисля, че когато започваш нещо подобно, имаш някакви страхове какво ще се получи накрая и нито един от тях накрая не става реалност. Всички се справяме страхотно и екипът е невероятен. Опитваме се да превърнем този проект в най-доброто, на което сме способни“, заяви Дакота в мартенския брой на сп. Vanity Fair.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

nana ( преди 10 години )
ne sam im v jitiata na tezi , nito gi poznavam nito sam se interesuvala ot kliukite im
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар