IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър иска да се изнесе от дома на родителите си

25 февруари 2014 07 08

Търси си къща в Малибу

Кендъл Дженър, Снимка: Reuters

Кендъл Дженър, Снимка: Reuters

Кендъл Дженър вече копнее за независимост и иска да се изнесе от дома на родителите си. 18-годишната моделка, която наскоро се раздели с певеца Хари Стайлс, вече не желае да бъде под крилото на майка си Крис Дженър и се оглежда за собствено местенце в Малибу.

„Съвсем сериозна съм в търсенето на собствена къща в Малибу“, сподели девойката в семейното риалити „Keeping Up with the Kardashians“. Майка ѝ обаче изглежда никак не се радва на вероятността детето ѝ да се изнесе.

На думите на щерка си Крис каза: „Никога няма да съм готова Кендъл да напусне дома ми. Децата ми изчезват едно по едно от къщата като компютърни файлове“.

За разлика от мама Крис, татко Брус не вижда нищо нередно в това децата му да порастват и да искат да имат независим от родителите си живот. Подкрепата му дразни много Дженър, с която и без това са разделени от месеци.

„Разстроена съм, защото продължаваш да взимаш страната на Кендъл и да я окуражаваш да се изнесе. Тя е само на 18 години. Защо бързаш толкова да ѝ помагаш да се премести в Малибу?“, възмути се Крис в епизода на риалитито.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )