IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора дебютира нова, по-къса коса

25 февруари 2014 12 56

Жълтите медии веднага я обявиха за най-сексапилната прическа в Холивуд

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Британската певица Рита Ора пусна своя снимка в социалната мрежа Instagram, на която демонстрира новата си, къса прическа от вида „Боб“, но на повече асиметрични пластове. Това се случи точно един ден след като тя дефилира в модното шоу на Moschino по време на Седмицата на модата в Милано.

Рита, която е лице на модната марка на Мадона и Лурдес „Material Girl“ разкри, че се е подстригала на 21 февруари, а на снимката позира със своя личен фризьор Крис Епълтън. Тя е написала под кадъра: „Крис е гений! Вижте прясно отрязаната ми коса. Благодаря ти, Крис!“

Вижда се, че новата прическа на 23-годишната звезда доста е променила визията ѝ, която сега изглежда доста по-модерно. Късата коса подчертава скулите на Рита и очевидно на нея резултатът също ѝ допада много.

Ора излиза с шотландския DJ – Калвин Харис от началото на 2013-та, като според списание People той също е доста доволен от новата визия на приятелката си.

Снимка:Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )