IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годеницата на Чарли Шийн бърза с децата

26 февруари 2014 14 41

Актьорът обаче предпочита да изчака, тъй като вече има петима наследника и една внучка

Чарли и Брет, Снимка: Splash news

Чарли и Брет, Снимка: Splash news

Годеницата на Чарли Шийн иска да забременее възможно най-скоро. Брет Роси желае тя и актьорът да създадат свое семейство „незабавно“. Лошото момче обаче приема идеята с неохота, тъй като вече има пет деца от предишните си връзки и 7-месечна внучка.

Пред RadarOnline.com източник заяви: „Брет иска да започне семеен живот с Чарли веднага. Тя не иска да чака, за да има деца и мисли, че той ще бъде невероятен баща“. Приближени до актьора обаче споделят, че Шийн „не е съвсем готов“ да стане баща за шести път.

Все пак Чарли не изключва възможността за деца с бъдещата си съпруга, но предпочита да не избързва с подобно важно решение. „Това е единственото нещо, за което двамата не могат да се споразумеят“, издава още източникът.

Актьорът предложи брак на своята любима на 14-ти февруари, само четири месеца от началото на тяхната връзка. По повод сегашната си връзка, самият Чарли Шийн заяви: „В момента се забавлявам много с нея (Брет Роси). Толкова много забавление трябва да бъде незаконно“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

pepi ( преди 10 години )
nito sam tezi , nito me interesuvat , savsem li4no sam do Boiko
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар