IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери заряза Джон Майър

27 февруари 2014 08 06

Очевидно двамата певци няма да стигнат до брак

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Преди два дни се появиха слуховете, че Кейти Пери и Джон Майър са се сгодили на Свети Валентин и планират сватба през юни. Днес обаче жълтата преса в Щатите е категорична, че Кейти и Джон са се разделили окончателно и че за тях двамата сватбени камбани едва ли ще бият скоро.

Според списание US Weekly Кейти е тази, която е зарязала Джон, но двамата са се разбрали много приятелски и без никакви драми. Според изданието между двамата певци няма лоши чувства или някаква вражда. Те дори решили да си останат приятели и да продължават да работят заедно, когато имат възможност за това.

Според техен близък приятел, връзката на Пери и Майър е била в криза много преди раздялата им. Причината за това били най-вече техните натоварени работни графици и фактът, че могат да прекарват изключително малко време заедно.

29-годишната поп звезда и 36-годишният певец излизаха в продължение на близо две години, като на няколко пъти се разделяха. В последно време те изглеждаха щастливи заедно и дори направиха общата песен (и клип към нея) „Who You Love“. Двамата прекараха заедно и Деня на влюбените преди две седмици. Освен това близките на Кейти твърдят, че Джон е изключително добре приет от нейното семейство.

Самата Пери каза в скорошно интервю пред Елън Дедженеръс следното: „Ние с Джон споделяме много общи интереси. Между нас има истинско разбиране и любов. Той е наясно какво изисква моята кариера, защото е в същия бизнес.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )