IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана отново се забърква с Крис Браун?

27 февруари 2014 13 23

Рожденият ден на певицата е станал повод бившите гаджета да започнат непрестанна комуникация

Риана; Снимка: Reuters

Риана; Снимка: Reuters

Едва ли някой може да каже със сигурност какви са отношенията между Риана и Крис Браун. През годините те се променяха постоянно. Двамата музиканти изживяха бурен романс, който включваше няколко събирания, раздели, както и един побой.

След последната раздяла, Риана и Крис Браун бяха преустановили контакт. Дори само преди няколко дни барбадоската беше забелязана в Париж в компанията на друго свое бивше гадже – Дрейк. Изглежда обаче любовта между Риана и Крис е по-силна от всичко останало. Приятелите на певицата са загрижени да не би тя да поднови романа си с рапъра.

Крис Браун изпратил съобщение на своята бивша любима по случай нейния рожден ден (20-ти февруари). Риана не отговорила веднага, но по-късно вечерта му написала „Благодаря“ и го попитала как е. „Оттогава двамата не са спрели да си пишат и приятелите ѝ откачат, да не би тя да започне да се вижда отново с него“, споделя източник пред вестник New York Post.

Рапърът наскоро се подложи на 90-дневна програма в клиника за овладяване на гнева. Двамата с Риана се разделиха за пръв път през 2009 година, когато той нападна певицата. След изтичането на двегодишната ограничителна заповед, Крис и барбадоската се събираха и разделяха няколко пъти.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

pepi ( преди 10 години )
tazi neia poznavam , savsem li4no sam samo do boiko
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pipinana ( преди 10 години )
aman ot tezi ubavici , i US gurly , az sam si selian4e i sam samo s Boiko
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )