IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клаудия Шифър отказала вечеря за един милион паунда

28 февруари 2014 14 00

Бившият супермодел получила предложението от арабски принц

Клаудия Шифър; Снимка: Reuters

Клаудия Шифър; Снимка: Reuters

Какво ли не биха направили мъжете, когато става въпрос за красива жена! Бившият супермодел Клаудия Шифър разказа интересна история от своето минало, доказваща, че мъжете са готови на всичко, само за да бъдат в компанията на една от най-желаните дами в света.

Оказва се, че германската красавица отказала колосалната сума от един милион паунда, в замяна на която трябвало да вечеря с богат арабски принц. Клаудия не се съгласила да отиде на подобна среща, защото сметнала предложението за „странно“.

Историята супермоделът сподели в предаването на водещия Джонатан Рос. На въпроса дали е получавала покани, докато кариерата ѝ е била на върха през 90-те години, красавицата отговорила: „Имаше много странни покани, но най-странната беше от арабски принц. Той попита дали може да ме наеме за вечеря за един милион паунда. Аз отказах, а друг супермодел се съгласи“.

Клаудия, която е омъжена за режисьора Матю Вон, сподели още, че е била „смотана“ в училище. Всички я наричали „патица“, защото дупето ѝ стърчало и ходела смешно. Е, това е поредното доказателство, че грозното пате може да се превърне в красив лебед!

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
pepi ( преди 10 години )
tazi neia poznavam , az sam si savsem li4no s boiko
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Уйче ( преди 10 години )
Отказа, оти беше при мене............
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )