IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли: Уплаших сина си Пакс до сълзи

6 март 2014 07 57

Звездата разказва как са реагирали децата ѝ на костюма ѝ в „Господарка на злото“

Снимка: Entertainment Weekly

Снимка: Entertainment Weekly

Анджелина Джоли позира за корицата на новия брой на списание Entertainment Weekly с костюма си на злодейка от своя нов филм „Господарка на злото“ (новата кино версия на „Спящата красавица“).

Звездата споделя пред изданието, че зловещата визия е изплашила сина ѝ и Пакс до сълзи. Освен това Анджи казва, че е взела 5-годишната си дъщеря Вивиан да участва в лентата на Дисни (като малката Аврора), тъй като всички други деца, които дошли на кастинга за ролята се страхували от нея.

„Смятаме, че е забавно децата ни да се присъединят към нас на снимачната площадка, но не и да бъдат актьори. Това не е нашата цел с Брад (Пит)“, казва 38-годишната Джоли.

„Но останалите 4-годишни деца, които дойдоха на кастинга за филма, се страхуваха от моите рога, от очите и ноктите ми и отказваха да се приближат близо до мен и така се наложи да вземем Вив.“

Тя допълва: „Синът ми Пакс също доста се разтрои като ме видя в този образ. Той избяга и аз помислих, че се шегува, така че започнах да го гоня, а той се разплака от ужас“, спомня си Джоли.

„Трябваше да си махна част от грима пред него, за да му покажа, че всичко е фалшиво и че съм аз.“

Все пак се оказва, че Пакс и Захара също имат кратки роли в масовката на филма. Те участват по време на сцената с кръщенето на малката Аврора, когато Джоли казва своето проклятие принцесата да се убоде на вретено и да умре на 16 години.

Премиерата на дългоочаквания филм е на 30 май, като в ролята на голямата Аврора ще видим актрисата Ел Фанинг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
ейй, голяма шуробаджанащина в тоя Холивуд
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар