IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър и Селена заедно на урок по танци

10 март 2014 07 00

Джъстин упорито се опитва да си върне Селена

Джъстин и Селена, Снимка: Reuters

Джъстин и Селена, Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър и Селена Гомес са взели заедно урок по танци. Канадецът и неговата бивша изгора, с която през последните три години има сложни отношения и ту се събират, ту се разделят, са танцували заедно на 7 март и според очевидци са изглеждали „прекалено близки“.

Напоследък се говори, че звездите са подновили за пореден път романса си, тъй като бяха засечени и заедно да пазаруват и да закусват в ресторанта Don Pepe през уикенда, пише TMZ.

По-рано миналата седмица Бийбър направи опит за сближаване със Селена като коментира нейна снимка, направена на афтърпартито на наградите „Оскар“. Той написа под кадъра: „Най-елегантната принцеса на света“.

Напоследък певецът постоянно се забърква в скандали и си има разправии с органите на реда. Неговият чичо Брад Бийбър е на мнение, че поведението му е в резултата на факта, че Гомес много му липсва.

„Как бихте се почувствали, ако между вас и първата ви любов не се получи? Как бихте се почувствали, ако сте наранени и връзката ви стане публична и нямате шанса да се излекувате и да дефинирате емоциите си? Той е просто едно загубено момче с разбито сърце“, бяха думите на роднината на канадеца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
raiq dqkova ( преди 10 години )
abe kato sa ti dosadni zasho gi chetesh da zeleniq gas e dosaden no jb e slance qsno i nesho drugo vaobshe ne si hodqt spored men po dobre da se razdelqt zavinagi. no gorkiq jb she strada mn i to zakakvo za edna pikla koqto stana izvesna chrez nego chrez vrazkata im. . qsno spored men de.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
До polinda3 напълно съм съгласна с теб мисля че са перфектната двойка и имат перфектната любов за която всеки мечтае
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Фатме Ахмедова ( преди 10 години )
Според мен,не бих искала да съм със стария ми бивш приятел...!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
polinda3 ( преди 10 години )
Според мен, никога не са се разделяли, или поне са опитвали безуспешно. Между тях има силна връзка, те са млади, красиви, успели, израстват под прожекторите, а живота им се следи "под микроскоп" от света. Разбират се перфектно, защото са в един кюп, нямат свободата на своите връстници, отвсякъде ги притискат с грозни клюки и вмешателства в личния им живот, затова са най-добре заедно, взаимна опора са си. На мен са ми сладки и нямам нищо против да чета за тях :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )