Наскоро стана ясно, че сватбата на Ким Кардашян и Кание Уест ще се състои в края на май в Париж. Рапарът бил помолил своя колега и приятел Джей Зи да бъде негов кум, но изглежда това няма да се случи.

Съпругът на Бионсе отхвърля възможността да заеме тази важна роля по време на сватбата, тъй като е абсолютно против да бъде част от риалити шоуто на семейство Кардашян.

Първоначално 44-годишният Джей Зи се съгласил само и единствено с условието, че той и неговото семейство (Бионсе и дъщеря им Блу Айви) няма да бъдат заснети от шоуто на булката.

Още по темата

В интервю за вестник Daily Star източник разкри: „Джей е много близък приятел на Кание, така че той го искаше за кум“. Шефовете на „Keeping Up With The Kardashians“ обаче са „отчаяни“ в желанието си да излъчат церемонията, така че най-вероятно Джей Зи няма да бъде кум на сватбата на Ким и Кание.

Бионсе също е абсолютно против да се снима в шоуто на Кардашян. „С цел тя стои на разстояние от долнопробната телевизия и не е готова да понижи стандартите си за никого или за какъвто и да е повод“, издава още източникът.