IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Зи не иска да бъде кум на сватбата на Ким и Кание

11 март 2014 06 30

Двамата рапъри са близки приятели, но съпругът на Бионсе не желае да бъде показван в шоуто на семейство Кардашян

Джей Зи; Снимка: Reuters

Джей Зи; Снимка: Reuters

Наскоро стана ясно, че сватбата на Ким Кардашян и Кание Уест ще се състои в края на май в Париж. Рапарът бил помолил своя колега и приятел Джей Зи да бъде негов кум, но изглежда това няма да се случи.

Съпругът на Бионсе отхвърля възможността да заеме тази важна роля по време на сватбата, тъй като е абсолютно против да бъде част от риалити шоуто на семейство Кардашян.

Първоначално 44-годишният Джей Зи се съгласил само и единствено с условието, че той и неговото семейство (Бионсе и дъщеря им Блу Айви) няма да бъдат заснети от шоуто на булката.

В интервю за вестник Daily Star източник разкри: „Джей е много близък приятел на Кание, така че той го искаше за кум“. Шефовете на „Keeping Up With The Kardashians“ обаче са „отчаяни“ в желанието си да излъчат церемонията, така че най-вероятно Джей Зи няма да бъде кум на сватбата на Ким и Кание.

Бионсе също е абсолютно против да се снима в шоуто на Кардашян. „С цел тя стои на разстояние от долнопробната телевизия и не е готова да понижи стандартите си за никого или за какъвто и да е повод“, издава още източникът.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

TheLittleAngel ( преди 10 години )
До Katnip: Съгласна съм с теб! И 5 пъти да се омъжи, пак ще ги покаже в *** си предаване! Кардашиян са прекрасен пример за хора, които са известни, просто защото са известни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Katnip ( преди 10 години )
Ама тази Кардашиян пак ли ще си снима сватбата? Тази е като прахосмукачка :Д:Д Егати ламтенето за пари, егати чудото.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )