Човек от кръга на холивудската звезда Камерън Диас казва, че тя се е уморила да си търси мъж и че е помолила приятелите си да не се занимават повече с личния ѝ живот и да се откажат от фикс идеята да ѝ намерят гадже.

Разкошната блондинка от „Ангелите на Чарли“ вече е на 41 години, но никога не се е омъжвала и няма деца. Тя е имала връзки с редица известни мъже като Мат Дилън, Джаред Лето, Джъстин Тимбърлейк и Алекс Родригес, но така и не успя да се задоми с никой от тях.

Източникът твърди пред RadarOnline.com, че Камерън е разочарована от прекалената загриженост на близките си относно личния ѝ живот и че редовно им напомняла, че разполага с 50 милиона долара в банката и може сама да си намери мъж, стига да поиска.

Наскоро тя каза в интервю следното: „Никога не съм заявявала категорично, че не искам деца, но това просто все още не ми се е случило. Не знам какво ще ми поднесе бъдещето, но не смятам и че ако една жена не роди дете, това е някаква огромна лична трагедия.“

Още по темата

Мис Диас споделя, че се надява добронамерените ѝ приятели да уважават повече личното ѝ пространство и да разберат, че към момента тя е по-фокусирана върху кариерата си.