IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн отказа алкохола

12 март 2014 06 30

Годеницата на актьора Брет Роси го подкрепя в това негово начинание

Чарли Шийн; Снимка: Reuters

Чарли Шийн; Снимка: Reuters

Чарли Шийн винаги ще бъде свързван със своя култов образ от сериала „Двама мъже и половина“. Актьорът беше уволнен от комедийната поредица през 2010 година заради своите диви купони и капризно, непостоянно поведение.

Явно Чарли много добре осъзнава своя проблем с алкохола, тъй като сега той е започнал програма за детоксикация. Целта на звездата обаче не е завинаги да спре пиенето, а временно да овладее положението и да се фокусира върху работата.

Сериалът с негово участие „Управление на гнева“ се развива много добре и Чарли Шийн знае, че финансовите ползи от проекта тепърва могат да се увеличат.

Източник заяви пред RadarOnline.com: „За Чарли всичко е въпрос на доларови банкноти. Той знае, че ако се вземе в ръце и поддържа сериала успешен, това ще му се отплаща дълго време. По тази причина последните две седмици той е напълно трезвен и се детоксикира. Той взима начинанието наистина сериозно“.

Годеницата на 48-годишната звезда Брет Роси подкрепя своя любим и дори в момента управлява финансите на Чарли Шийн.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
еми, освен да му пожелаем успех!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар