IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън разкри списъка си с известни любовници

13 март 2014 07 00

Популярните мъже в него са 36

Линдзи с Чарли Шийн; Снимка: Reuters

Линдзи с Чарли Шийн; Снимка: Reuters

Линдзи Лоън е подхвърлила списъка си с известни любовници на жълтото списание „In Touch“. Мис Лоън е известна с щурия си и доста бурен любовен живот, но едва ли някой е очаквал, че тя е успяла да преспи с 36 известни мъже, без да броим тези, които са извън светлината на прожекторите.

Сред завоеванията на червенокосата актриса са Адам Лавин, Зак Ефрон, Джъстин Тимбърлейк, Хоакин Финикс, Джеймс Франко, Колин Фарел, Джейми Дорнан и дори покойният Хийт Леджър.

Сред по-малко известните имена, но пак на мъже от шоубизнеса, са Макс Джордж от групата „Wanted“, годеникът на Ема Робъртс – Ивън Питърс, гаджето на Кирстен Дънст – Гардет Хедлънд, гаджето на Деми Ловато – Уилмър Валдерама и др. Списъкът е изчерпателен, но и доста шокиращ, като се има предвид, че Линдзи е само на 27 години. Източник, близък до актрисата, твърди, че тя истински се гордеела с въпросния „документ“.

Той казва: „Тя се кикоти и разказва детайли за всички тези мъже пред хората в бранша. Тя се опитва да впечатли приятелите си със своя списък от завоевания. Освен това тя си е признавала, че е спала с някои от тези мъже, докато те са си имали приятелки. Списъкът определено може да съсипе отношенията на някои холивудски двойки.“

Палавата Линдзи има колоритен любовен живот. Тя дори имаше кратка афера с лесбийката DJ Саманта Ронсън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )