IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Хърли има нов мъж в живота си

17 март 2014 12 50

Актрисата излиза с магната-фотограф Дейвид Яроу

Елизабет и Дейвид; Снимка: Splash News

Елизабет и Дейвид; Снимка: Splash News

Елизабет Хърли загърби окончателно отношенията си с бившия крикет играч от Австралия – Шейн Уорн, за когото дори беше сгодена две години. Лиз е започнала връзка с друг успешен и очарователен мъж, но който живее на Острова и ѝ е под ръка (проблемите ѝ с Шейн бяха именно заради това, че той не искаше да се премести да живее с нея в Лондон). Става въпрос за 48-годишния фотограф Дейвид Яроу.

Според слуховете двамата с Хърли излизат от около един месец, след като са се запознали на сватба на общи приятели в началото на годината.

Новият харизматичен кавалер на известната англичанка всъщност е богат наследник на голяма корабостроителна династия. Той работи като фотограф по-скоро за забавление, но е факт, че има много известни снимки, като най-популярната му е на Марадона, който държи във въздуха трофея в Мексико на Световната купа през 1986 г.

48-годишният Яроу има един брак зад гърба си, от който има три деца. Бившата му съпруга пък е излизала с граф Ърл Спенсър, брат на покойната Лейди Даяна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
тази с какво е известна... май с мъжете си
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар