IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Кътчър и Мила Кунис очакват първото си дете

24 март 2014 07 51

Говорителят на звездната двойка потвърди щастливата вест

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Сгодената звездна двойка Аштън Кътчър и Мила Кунис очаква първото си дете. Двамата холивудски актьори ще се сдобият с наследник по-късно тази година. Щастливата новина е потвърдена от говорителя на влюбените пред списание People.

„И двамата са много, много щастливи. Тя все още е в ранен етап на бременността. Но категорично двамата не очакват близнаци“, твърди източник, близък до Аштън.

36-годишният бивш съпруг на Деми Мур и 30-годишната му любима се сгодиха през февруари, след близо 2-годишна връзка. Все още те не са разкрили дали имат дата за сватбата си и дали изобщо са започнали да я планират.

Наскоро техен приятел каза: „Те не бързат да се женят. Все още нищо не са започнали да планират. Предпочитат да се наслаждават на това, че са годеници.“

Наскоро друг източник сподели, че Кътчър и Кунис, които се познават от 1998 г. (от общия си сериал „That '70s Show“), още навремето са имали флирт помежду си и той определено си е падал по нея, но тя е била прекалено млада.

„Той беше влюбен в Мила още преди 16 години. Още тогава той я мислеше за богиня и винаги говореше за това колко красива е тя.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Мен ( преди 10 години )
И тази връзка ще се провали, тия са големи смешници, двамата, нищо, че са си набори...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Katnip ( преди 10 години )
Беше толкова ясно, че връзката му с Деми е обречена на провал рано или късно. Този човек е още млад и иска собствени деца, семейство... Определено му трябваше някой на неговата възраст.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )