IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камерън Диас се възхищава на Гуинет Полтроу

28 март 2014 07 46

Актрисата нарича „смела“ своята колежка, която е решила да сложи край на брака си с Крис Мартин

Камерън Диас; Снимка: Getty Images

Камерън Диас; Снимка: Getty Images

Раздялата между Гуинет Полтроу и Крис Мартин бе оповестена само преди няколко дни, но вече предизвиква отзвук и сред известните. Камерън Диас, например, се възхищава на Гуинет за това, че е успяла да сложи край на своя брак.

41-годишната актриса признава, че нейната приятелка и съпругът ѝ са работили наистина усилено върху своите взаимоотношения. По тази причина Камерън нарича и двамата „смели“, тъй като макар да са се опитвали да спасят своя 10-годишен брак, все пак са решили да се разделят.

Звездата от „Съветникът“ сподели пред E! News: „И двамата, Крис и Гуинет, се стараха наистина много. Хората искат от тях да има скандали и да бъде грозно, но те са мили, великодушни и обичащи хора, които наистина се грижат един за друг“.

Камерън потвърди, че бившата вече двойка запазва силна връзка помежду си и като родители, и като приятели. Актрисата е на мнение, че хората трябва да им се възхищават и да зачитат тяхното лично пространство. „Само защото двамата не искат да бъдат двойка, не означава, че трябва да се мразят“, допълни още русокосата звезда.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
такава трябва да бъде раздялата
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар