IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аманда Сейфрид пусна сънливо селфи с гаджето си Джъстин Лонг

31 март 2014 07 30

Двамата актьори са заедно от миналото лято

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Очевидно всичко в отношенията на красивата актриса Аманда Сейфрид и гаджето ѝ Джъстин Лонг върви по мед и масло. Холивудската блондинка пусна свое сънливо селфи, на което позира с любимия си и от което става ясно, че двамата не водят забързания, истеричен живот, характерен за звездите с успешна кариера в шоубизнеса.

28-годишната актриса показва, че предпочита в петък вечер да се забавлява в компанията на Джъстин, а не да се весели по нощните заведения като повечето свои колежки.

Аманда и 35-годишният Лонг започнаха да излизат миналото лято (2013) и оттогава са почти неразделни, като често могат да бъдат забелязани да си пазаруват в супермаркета или да разхождат кучетата си заедно.

Скоро по кината ще се появи новият филм на Аманда „A Million Ways to Die in the West“, в който тя си партнира със звездите Лиъм Нийсън, Нийл Патрик Харис и Чарлийз Терон.

В миналото актрисата от „Лавлейс“, „Клетниците“ и „Писма до Жулиета“ имаше връзки с актьорите Доминик Купър и Джош Хартнет. Лонг пък излизаше близо две години с актрисата Дрю Баримор.

Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )