IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс е в траур – любимото ѝ куче почина

3 април 2014 05 30

Дамата се извини, че няма да може да пее от сърце на концерта си

Майли и Флойд, Снимка: Twitter

Майли и Флойд, Снимка: Twitter

Майли Сайръс сподели с почитателите си, че е много тъжна, защото кучето ѝ Флойд е починало. „Днес е вторият най-ужасен ден в живота ми. Не искам да казвам защо, защото не искам да вярвам, че е истина. Но бебчето ми Флойд почина. Съсипана съм“, написа звездата в Twitter.

„Знам, че не го мисля, но ми се искаше да ме беше взел със себе си. Не мога да го понеса. Какво ще правя без него? Чувствам се ужасно“, добави звездата.

В момента Майли е на турне и личната ѝ загуба влияе и на настроението ѝ. Тя побърза да се извини на почитателите си, че може да не е в най-добрата си форма пред тях.

„Извинявам се предварително, ако не съм в най-добрата си форма по време на концерта си в Бостън. Ще се опитам да дам най-доброто от себе си“, обясни Сайръс.

Починалото куче на звездата е порода аляски маламут. Тя обаче не обясни как е намерило смъртта си.

Майли не за пръв път губи домашен любимец. През декември 2012 г. кучето ѝ Зиги без да иска уби йоркширския ѝ териер Лила. След това дамата занесе Зиги в приют, за да му намерят нови собственици.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

3332 ( преди 10 години )
наистина. Смятам,че е редно да обявим нацинален траур...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )