IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън съсипа конкурентки за модна корона

14 септември 2006 11 48

Бившата съпруга на Брад Пит бе избрана за най-стилна жена в света със смазваща преднина пред Холи Бери и Джесика Алба

Дженифър Анистън съсипа конкурентки за модна корона

Дори и в Холивуд – земята на пластичната хирургия и ботокс се оказа, че естествеността означава нещо.

Поне така смята авторитетното списание „Пийпъл“, което обяви Дженифър Анистън за най-добре облечената жена в света за 2006 г., именно заради нейния естествен и непринуден стил на обличане.

Носителката на Оскар, черната перла Холи Бери, е на второ място в класацията, а на трето е новодошлата в преброяването – 25-годишната знойна красавица Джесика Алба.

За пръв път класацията се прави от онлайн посетителите на списанието, а не от редакторския екип.

Бившата съпруга на Брад Пит е спечелила с 54% от гласовете на онлайн читателите. Титлата ще е като балсам за раните на Джен от развода с Брад, от който тя още страда, въпреки че мина година от раздялата.

„Тя има чувство за мода, което е много постижимо и достъпно“, коментира първото място на Дженифър главният редактор на „Пийпъл“ Елизабет Споркин.

В топ 10 на най-добре обечените дами фигурират още Кейт Мос, Бийонсе Ноулс и Джесика Алба.

При мъжете титлата за най-стилен бе избран Джъстин Тимбърлейк. Ревностният последовател на модата Дейвид Бекъм пък бе избран за най-добре изглеждащ в дънки, а Джордж Клуни спечели титлата за най-добре облечен мъж в едноцветни дрехи (има и такава категория, какво да се прави).

Естествено има и класация за най-зле облечени дами. Първа без никаква изненада е Парис Хилтън. Сред дамите с ужасен стил са Шарън Стоун, „отчаяната съпруга“ Тери Хатчър и британската секс бомба Джордан.


КоментариКоментари