IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адска жега изпепелява страстите в спалнята на Биг Брадър 3

15 септември 2006 12 53

Водещ на вечерното шоу „Голямата Уста“, предназначено за по-младата аудитория ще е Дим Дуков, Ники Кънчев остава титуляр за всички предавания на живо от къщата

Адска жега изпепелява страстите в спалнята на Биг Брадър 3

Вижте още за участниците в Биг Брадър 3...тук

Нечовешка горещина от над 30 градуса по Целзий цари в спалнята на Биг Брадър 3.

Това се дължи на суматохата при новата подредба на къщата, която този път ще е доста по-добра от миналите пъти, потвърдиха на пресконференция днес продуцентите на шоуто.

За щастие проблемът с жегата в спалнята е открит преди официалния старт и сега от екипа имат време да поставят климатик в стаята.

Първи на горещината реагирали резервните участници, които влязоха експериментално в Къщата в четвъртък вечерта.

Хората от екипа наблюдават техните реакции, за да разберат, кой от тях има потенциал да влезе при евентуална смяна.

„Може някой от тях да не излезе. Ако ни хареса много, можем да го оставим вътре за самото шоу“, спомена Нико Тупраев, шефът СИА Адвъртайзинг.

Сред представителите на медиите на пресконференцията имаше и журналистка от американски произход, която бе разпозната от продуцента Тупарев, като една от хилядите участници в кастинга.

24-годишната Магдалена Ран работи за столична медия и си призна, че никога не е правила секс и не смята да го прави, докато не се омъжи. С това свое признание тя направила впечатление и на кастинга, но въпреки това не била сред избраните.

„Искаме да създадем някаква интрига, емоция за зрителя. Заложили сме поне на три варианта, подобни на любовния триъгълник от миналия сезон. Да се надяваме, че поне един ще проработи“, издаде не без надежда намеренията си Нико Тупарев.

„За един от персонажите, който искахме да има, не успяхме да открием точния човек, но това е риалити шоуто. Не можем да очакваме при нас да идват подготвени актьори за дадени роли“, довърши Тупарев.

Водещ на вечерното шоу „Голямата Уста“, предназначено за по-младата аудитория ще е участникът от ВИП Брадър – Дим Дуков, а Ники Кънчев остава титуляр за всички предавания на живо от къщата.

Третия сезон на Биг Брадър започва на 18 септември, понеделник, в 21 часа.

Вижте още за участниците в Биг Брадър 3...тук

С какво те спечелиха участие в Биг Брадър 3...Ключовите думи на 16-те Съквартиранти, казани на кастинга за риалити шоуто...тук


КоментариКоментари