Зашеметяващата актриса Рейчъл Уайз се появи на червения килим заедно със съпруга си Даниел Крейг, което е нетипично за тях. Двамата са женени от 2011 г. насам, но тъй като мразят медийното внимание към личния си живот, много рядко се появяват заедно на официални събития.

Явно стилната двойка е решила да направи изключение за благотворителния бал в Ню Йорк (в понеделник, 7 април), на който двамата се появиха ръка за ръка. 44-годишната Рейчъл блестеше в своята шикозна бяла рокля без ръкави, а 46-годишният Агент 007 (Даниел) изглеждаше супер в елегантния си сив костюм с бледосиня риза и вратовръзка.

Горещите съпрузи се запознаха и влюбиха на снимачната площадка на филма си „Dream House“ през 2010 г., което стана повод за нейната раздяла с режисьора на „Ной“ и „Черният лебед“ Дарън Арнофски.

Още по темата

Уайз и Крейг нямат общи деца, но тя има 7-годишен син-Хенри от Аронофски, а Даниел има 22-годишна дъщеря Ела, от предишен брак. Следващият филм за Джеймс Бонд, с участието на блондина със сурово излъчване трябва да излезе по кината през 2015 година.