IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн покани Брук Мюлер на сватбата си

9 април 2014 11 00

Годеницата на актьора няма нищо против това

Брук и Чарли, когато още бяха двойка; Снимка: Reuters

Брук и Чарли, когато още бяха двойка; Снимка: Reuters

Чарли Шийн покани бившата си съпруга Брук Мюлер на своята предстояща сватба. Освен актьорът и неговата годеница Брет Роси също държи Мюлер да бъде сред гостите, защото всички те са като „едно голямо семейство“.

Присъствието на 36-годишната Брук, от която Чарли има 5-годишни близнаци Макс и Боб, явно изобщо няма да бъде странно. Източник издаде пред RadarOnline.com: „Те всички се разбират и са едно голямо щастливо семейство. Това може да бъде нетрадиционно за повечето хора, но не и за смахнатия свят на Чарли“.

Според същия приближен до актьора появата на бившата му съпруга на неговата сватба ще покаже на близнаците, че всичко е наред и всички се разбират чудесно. Чарли и Брет планират да дадат роли в сватбата на Макс и Боб, както и „специални подаръци“, за да се чувстват добре в новото си семейство.

Бившата звезда от „Двама мъже и половина“ предложи брак на 24-годишната порно актриса по време на пътуване до Хавай през февруари. Все още обаче няма дата за сватбата, тъй като Брет финализира своя развод с първия си съпруг Джонатан Роси.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
ами, няма лошо, както се казва
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар