IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жената на Крис Хемсуърт показа супер фигура дни след раждането

10 април 2014 07 39

Елза Патаки роди на бог Тор синове-близнаци само преди три седмици

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Трудно е да се повярва, че съпругата на горещия австралиец Крис Хемсуърт – испанската актриса Елза Патаки му роди близнаци само преди три седмици. Момчетата, чиито имена са Тристан и Саша, все още не са направили своя публичен дебют, но майка им вече се радва на разходки с Крис и по-голямото им дете – Индия Роуз в слънчев Малибу.

Щастливото трио беше уловено от папараците докато пазаруваше в магазин за здравословна храна и прясно изцедени фрешове. Родената в Испания Елза показа, че е върнала стройната си фигура дни след раждането на синовете си на 18 март. Тя беше обула къси панталонки, демонстрирайки тонизираните си, слаби крака, а от корема ѝ нямаше и следа.

37-годишната красавица се радваше на компанията на първородното си дете и известния си съпруг, носейки на лицето си минимално количество грим, залагайки на природната си красота.

30-годишният бог Тор, който очевидно е предан баща на дъщеря си, пък се носеше небръснат и неглиже, а буйната си грива беше прибрал под черна бейзболна шапка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

M ( преди 10 години )
Ми като са три седмици, редактирайте си заглавието. Тука и без тва майките които не могат да свалят килограмите си се депресират, поне не увеличавайте напрежението им!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )