IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годеникът на Джесика Симпсън подхвърля дъщеря им като топка

17 април 2014 07 07

Ерик Джонсън хвърли Максуел на 3 метра във въздуха

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Джесика Симпсън публикува снимка в Twitter, на която се вижда как годеникът ѝ Ерик Джонсън, подхвърля дъщеря им Максуел във въздуха, доста далеч от себе си.

Ерик е бивш играч на американски футбол и явно забравя, че 22-месечното момиченце не е топка.

Джесика е написала под снимката притесненото възклицание: „Олеле! Тя дори не се страхува!“. Докато Максуел очевидно се радва на играта с татко си, майка ѝ явно тръпне в очакване дали момиченцето ще се приземи в обятията на 34-годишния Ерик. Освен дъщеря, младото семейство се радва и на 9-месечния син – Ейс.

33-годишната блондинка показа преди дни, че е успяла да възвърне идеалното си тегло, което беше изгубила през последните три години, заради двете си поредни бременности.

Джесика работи усилено, за да отслабне, тъй като скоро ѝ предстои сватбата с Ерик, на която в момента кипи подготовката.

От миналото лято Симпсън е на строга диета, която е част от кампанията ѝ като рекламно лице на продуктите за отслабване на фирмата Weight Watchers.

Ако се вярва на младата майка, която е и доста успешна дизайнерка в САЩ, тя е свалила 28 килограма от юни досега.

Вталената Джесика Симпсън; Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
доста страшничко ми изглежда това с детето
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар