IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ума Търман отново развали годежа си с Арпад Бюсон

23 април 2014 10 53

Актрисата била забелязана сама на официално събитие и без годежния си пръстен

Арки и Ума; Снимка: Getty Images

Арки и Ума; Снимка: Getty Images

Ума Търман и Арпад Бюсон са развалили своя годеж за втори път и според слуховете са разделени окончателно. За пръв път актрисата се сгоди за френския милиардер, от когото има почти двегодишна дъщеря Луна, през 2009 година. След разтрогването на годежа, двамата се сгодяват отново през 2011 година.

Според източник на UsMagazine.com твърденията, че двойката се е разделила, са истина. 43-годишната актриса предизвика слухове, че отново е сама, след като се появи без компания на официално събитие в Ню Йорк. Истинското доказателство обаче било не отсъствието на Арпад, а липсата на годежен пръстен върху ръката на Ума.

Източник сподели пред британско издание: „Ума и Арпад трябваше да присъстват заедно на 8-ми април, но тя се появи без годежния си пръстен и без годеника си. Беше потвърдено, че Арки ще присъства на събитието и изглежда напълно ясно, че има само една причина, заради която той не се появи – с Ума вече не са заедно“.

Наскоро холивудската звезда, която има още дъщеря на 15 години и син на 12 години от бившия си съпруг Итън Хоук, сподели, че от години не се е чувствала толкова щастлива.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
жени,като Ума нникога не остават валат :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )