Роберто Кавали разходи бански с леопардов десен на плажа в Маями и то в компанията на младата си приятелка Лина Нилсън. 73-годишният италиански дизайнер изгради модната си империя точно благодарение на екзотичните щампи върху дрехите си, така че не е изненада, че не иска да се откаже от тях.

Неговата любима също беше избрала бански с леопардов принт, с който демонстрираше перфектната си фигура и загоряло тяло. Роберто изглежда щастлив и влюбен като тийнейджър през последните няколко месеца, откакто 20-годишната Лина влезе в живота му.

Кавали е роден във Флоренция, а марката си той създава през 1970 г., но тя е хит сред известните личности и до днес. Кара Делевин, Ирина Шейк, Наоми Кембъл, Елизабет Хърли и Рита Ора са само част от известните дами, които редовно носят дрехите на дизайнера.

Още по темата

Според последните слухове (от миналия месец) модният ветеран планира да продаде мажоритарния дял от модната си къща на британски инвеститор, като сделката ще бъде на стойност 450 милиона евро. Ако тя бъде осъществена, той ще отбележи края на своето 40-годишно царуване на кормилото на марката.