Марая Кери, която притежава състояние от почти 500 милиона долара, няма нищо против да дава част от богатството си за своите кучета. Певицата редовно глези осемте си домашни любимци, като ги води в кучешки салони. Там щастливите животни получават най-доброто отношение и се радват на различен вид процедури.

Удоволствието на кучетата на музикалната звезда се равнява на 47 000 долара годишно. Източник заяви пред вестник Daily Mirror: „Марая плаща за всички спа терапии и не очаква нищо специално за себе си. Само кучетата ѝ го получават. Докато цените започват от 60 долара за една процедура, домашните ѝ любимци се радват на масажи на цялото тяло“.

Още по темата

Освен за спа глезотии, певицата плаща допълнително пари за първа класа, в която държи кучетата ѝ да пътуват. Когато няма възможност да се грижи за тях пък, Марая ги настанява в специален хотел за кучета. Понякога четириногите имат и собствен шофьор, чиято тарифа е 400 паунда на час.

Според приближени до звездата, която има двегодишни близнаци със съпруга си Ник Кенън, тя е „обсебена“ от начина, по който кучетата ѝ изглеждат и миришат след всяка терапия.