IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роджър Федерер и съпругата му отново приветстваха близнаци

7 май 2014 06 50

След дъщерите близначки, сега тенис звездата ще се радва и на две момчета

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тенис звездата Роджър Федерер и съпругата му Мирка Вавринец отново приветстваха близнаци, но този път от мъжки пол. Синовете на швейцарския тенисист са се родили вчера, на 6 май.

Самият Роджър съобщи в Twitter, че неговите дъщери – близначките Мила Роуз и Шарлийн Рива, са станали по-големи каки на бебетата.

„Чудо! Пак имаме близнаци. Мирка и аз сме невероятно щастливи да обявим, че Лео и Лени се родиха тази вечер“, написа Федерер в социалната мрежа. Може би раждането на момчетата е причина 32-годишният спортист да се откаже от първенството „Мадрид Оупън“.

Във Facebook грижовният баща написа: „Реших да се оттегля от шампионата в Мадрид, за да бъда до жена си Мирка през следващите няколко седмици, които са много вълнуващи за нашето семейство. Извинявам се на феновете си и се надявам да се върна в Мадрид следващата година!“

Федерер и бившата тенисистка Вавринец се срещнаха на Летните олимпийски игри в Сидни през 2000 г., а се ожениха през 2009 г.

Мирка с близначките; Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )