IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън ще се омъжи в Деня на независимостта

14 май 2014 12 50

Звездата планира сватба точно на 4 юли

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Джесика Симпсън и годеникът ѝ Ерик Джонсън най-накрая определиха датата за дългоочакваната си сватба. Според последната информация певицата и модна дизайнерка ще се омъжи за бившият спортист точно в Деня на независимостта на САЩ, а именно на 4 юли – националния им празник.

Блондинката смята да се отправи до олтара в Санта Барбара, Калифорния. Тя неслучайно е избрала въпросната дата, тъй като около нея се събират няколко почивни дни заради празника. Според списание Us Weekly двойката първоначално планирала да обмени своите обети на пищна церемония в Европа и по-точно на остров Капри, Италия.

Джесика и Ерик обаче, решили да направят по-малка сватба и то на родна земя, за да не притесняват излишно близките и роднините си с презокеанско пътуване. Симпсън разкри плановете си за сватбата през януари с думите: „Новата година определено ще донесе и сватбени камбани в нашето семейство, което е вълнуващо. Мисля, че е въпрос на време.“

Симпсън и Джонсън вече са родители на 2-годишната дъщеря Максуел и на 10-месечния син Ейс. Преди това тя е била омъжена за певеца Ник Лейчи в периода между 2002 и 2006 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )