IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Двама мъже и половина“ приключват след 12 години смях

15 май 2014 08 50

Предстои да започнат снимките на последния сезон на култовия сериал

Снимка: CBS

Снимка: CBS

Комедийният сериал „Двама мъже и половина“ е към своя край, след като 12 години ни караше да се смеем до сълзи. От телевизия CBS са потвърдили, че ситкомът спира да се снима пролетта на 2015-та, след като бъде заснет и последният му, 12-и сезон.

В момента звезди на шоуто са Аштън Кътчър и Джон Крайър, но никой не е забравил култовото участие на Чарли Шийн в сериала. Той беше позорно уволнен от телевизионната продукция през 2011 г., след като се изпокара с продуцента Чък Лори заради хаотичното си поведение.

Освен това след него (през 2012-та) напусна и другата звезда – Ангъс Т. Джоунс (който гледахме в ролята на Джейк Харпър), но той се отказа от шоуто по религиозни причини. 20-годишният младеж, който израсна пред очите ни заяви:

„Аз бях един платен лицемер!“ и затръшна вратата на продуцентите.

Аштън се опита да запази интереса на зрителите, влизайки в ситкома и ставайки най-скъпоплатеният тв актьор в САЩ, със заплата от 700 хиляди долара на епизод. Явно обаче и неговото име не успя да запази рейтинга на шоуто и той постепенно започна да се срива.

Новината за края на сериала ще натъжи много фенове и за това от телевизията казаха следното в изявлението си: „Знаем, че феновете и зрителите ще реагират зле на това, че трябва да спрем шоуто, но сме замислили да стартираме нова комедийна поредица, която също ще е много добра.“

Наскоро бременната годеница на Аштън – Мила Кунис влезе в шоуто като гост звезда.

Кадър от сериала, от времето когато Чарли Шийн беше звездата на шоуто; Снимка: CBS

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Jack ( преди 9 години )
Напълно съм съгласен.На всичко отгоре и Джейк махнаха.Наистина сериалът приключи с напускането на Чичо Чарли.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Р.Ш. ( преди 9 години )
Сериала си свърши с Чарли Шийн, ако бяха сменили името щях да го гледам. Както направифа са Джоуй след Приятели.Просто без чарли това не е двама мъже и половина.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
без Чичо Чарли този сериал никога няма да е същият!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар