IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робин Тик написал песен, за да си върне съпругата

16 май 2014 12 10

Наскоро Пола Патън призна, че винаги ще обича певеца

Робин Тик; Снимка: Reuters

Робин Тик; Снимка: Reuters

През февруари актрисата Пола Патън и нашумелият певец Робин Тик изненадващо обявиха, че се разделят. Смята се, че причината за разрива в отношенията им са изневерите на певеца. Малко след скандала се появиха слухове, че двамата отново са заедно. По този въпрос обаче все още няма официално изявление от страна на двойката.

Ако съдим по последната информация около Робин Тик, той все още не е извоювал сърцето на съпругата си обратно. Оказва се, че певецът е написал специална песен за любимата си, която се нарича „Get Her Back“.

С нея Робин се надява да оправи нещата между двамата и актрисата да му прости. В прочувствената песен неверният съпруг моли половинката си за още един шанс. Дебютното представяне на песента може би ще бъде по време на музикалните награди Billboard.

Робин и Пола са женени от осем години и имат тригодишен син. Любовта между двамата обаче пламва още в тийнейджърските им години. Именно по тази причина актрисата наскоро сподели, че съпругът ѝ винаги ще остане нейна голяма любов.

„Ние се познаваме откакто бяхме тийнейджъри. Всичко, което мога да ви кажа е, че има дълбока любов – винаги я е имало и винаги ще я има“, призна Пола.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
ами, браво на човека, знае как!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар